Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Modifica impresie Inapoi la Impresii  | Vezi toate impresiile lui "Irina Maria Mitrofan"
Irina Maria Mitrofan Agenda nuntii

Noi cu asta am inceput toata nebunia pregatirilor. Cu o agenda. Care, desi nu este extraordinar de organizata, contine toate ideile, toate parerile, pasii spre majoritatea deciziilor, numere de telefon si adrese...Am inceput sa cautam (mai mult eu, ce-i drept) idei imediat dupa ce mi-a cerut mana (decembrie 2008). Apoi, prin mai anul urmator am cautat restaurant...Am tot "nuntit". Am citit articole, am cerut pareri si "asa da, asa nu" pana cand au inceput sa mi se arate in fata, foarte clar, toate.
Nu m-am visat mireasa si nu am stiut dintotdeauna cum va arata rochia mea. De fapt, chiar arata cu totul altfel decat as fi crezut. Insa...mi se potriveste si o simt a mea. Asa ca nu a mai contat ce si cum. Am incercat sa cer pareri si sfaturi de la oameni cu vederi diferite si in al caror bun gust am incredere. O vreme, m-am ocupat singurica de idei, le-am scris, le-am corectat. Nu stiu cum sunt restul iubitilor, insa al meu se pierde daca are prea multe optiuni. Asa ca mi-am definit inatai o parere si apoi i-am cerut ajutorul spre a finisa acel detaliu. Ma ajuta mult faptul ca el vede lucrurile dintr-un alt punct de vedere decat mine. Parintii mei mi-au fost alaturi de la inceput si am incercat, sa le intelegem, de fiecare data, argumentele. Nasii ne-au ajutat cu idei si puncte de vedere inedite.
Desi a fost o perioada aglomerata, mi-a placut sa ma implic in toate detaliile. E greu uneori, dar sunt sigura ca merita tot efortul depus...

Ultimele discutii