Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Modifica impresie Inapoi la Impresii  | Vezi toate impresiile lui "lorena p"
lorena p pregatirea nuntii

buna fetelor. ce as putea spune eu . despre pregatirea nuntii : mare lucru nu pot face daca nu sunt in tara si incep sa ma stresez , am impresia ca trec zilele si nu am timp , nu am facut nimic si in august nu am sa reusesc sa fac totul . siii cu toate astea tot nu pot schimba nimic ,ma stresez doar. mai mult decat sa ma uit pe net , nu pot schimba mare lucru . ce a fost de rezervat si era nevoie de mai mult timp , am rezervat : am ales restaurantul ; am facut contract cu cameramanul si fotograful ; am ales suportul la torta pt ca am inteles ca si pt el risti sa ramii fara prea multe alegeri dupa ; musica la fel am gasit dj ; floraria pt aranjamente si buchete am vorbit ; pt salon acolo imi fac parul ,unghiile ,machiaj si eventual daca o sa fie nevoie de ceva tratamente de exfoliere ale pielii. aproape peste tot era nevoie de avans dar macar asa suntem siguri ca nu uita de noi si dupa sa umblu sa caut .asa macar am vb prin cunostinte. invitatiile tot atunci le am facut .toate astea le am facut in doua saptamani cand am fost de craciun acasa in rominia . si toate lumea ne zicea de ce ne grabim asa, ca oricum mai sunt 8 luni pina la nunta ,dar daca ala a fost momentul cand am putut si noi merge acasa si pina la nunta numai ajungem in tara . restul trebe facut atunci tot in doua saptamini : rochita , va trebui sa o cumpar atunci . aici is prea scumpe si nici modelele nu imi plac . dar asa zilnic macar atunci cand ajung acasa de la lucru intru aici in comunitate si ma simt mai bine , de parca as pregati si eu nunta , pt ca citesc povestile voastre ,problemele. ma uit mereu ce ii de nou si ma simt si eu in rind cu lumea ca de altfel nici nu as simti ca am nunta, in afara de emotii uneori cand vad cum trec zilele .
  • Madalina Radutu Mocanu
    Madalina Radutu Mocanu : Imi place mult atitudinea ta!Foarte calma si realista si bine informata.Fi linistita o sa vezi ca o sa ai timp suficient lucruriile principale le-ai realizat deja o sa fie totul ok,multa bafta!
    10 Iun 2010 la 11:46
  • Lorena P
    Lorena P : mersii mult . si tie iti dorim bafta multa si felicitari pt invitatii foarte frumoase si originale . cu informatiile ma ajutat mult cumnata mea, ce anul trecut a avut nunta si atunci imi este si mie mai usor, merg la sigur cu unele servicii de care au ramas ei multumiti si care ne au incintat si pe noi.
    11 Iun 2010 la 22:34

Ultimele discutii