Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la discutii
Irina Pop Asezarea la masa sau pe loc

cum faceti asezarea la masa. spuneti invitatilor la ce masa sa se duca sau la mai specific la ce loc de la ce masa?
 • Cristina Iuga
  Cristina Iuga : Eu voi indica doar in ce parte a salii sa mearga. Invitatii din partea mea in stanga si din partea lui in dreapta de ex. Si fiecare sa se aseze cu cine vrea la masa. Poate as rezerva o masa pt d´soara si cavalerul de onoare, dar ma mai gandesc.
  04 Mar 2010 la 16:46
 • Lidia Ionita
  Lidia Ionita : buna tuturor! eu le voi specifica exact unde sa se aseze. nu vreau ca invitatii sa bajbaie si sa nu nimereasca locul. de asemenea, ma gandesc dinainte langa cine ii pozitionez.
  04 Mar 2010 la 18:52
 • Madalina Radutu Mocanu
  Madalina Radutu Mocanu : Cred ca as pastra si eu o masa doua pt prietenii aproiati dar nu as aranja toate mesele,cred ca asa se si cunosc intre ei si se si aseaza fiecare unde vrea,am fost la nunti unde nu mi-a placut deloc la ce masa am fost repartizata
  04 Mar 2010 la 21:20
 • Cristina Iuga
  Cristina Iuga : De asta ziceam si eu . De ce sa le impun eu unde sa se aseze cand e toata sala pt noi? :) Daca pun matusa x cu unchiu y si ei sunt suparati si nu vor sa se vada? :)) E prea complicat si fara rost.. doar toata sala va fi aranjata la fel :)
  04 Mar 2010 la 21:36
 • Catalin Munteanu
  Catalin Munteanu : Eu consider ca succesul unei petreceri sta in flerul prin care poti aseza invitatii la masa. Trebuie sa-i asezi astfel incat persoanele care nu danseaza foarte mult sa nu fie deranjate ce cele care la fiecare dans ies pe ring, persoanele mai in varsta nu le poti pune sub boxa principala, cei care pleaca imediat dupa ora 12 ii asezi la o masa mai spre marginea salii astfel incat sa nu-ti ramana o masa libera chiar in mijloc si se pot da o multime de exemple. Cel putin eu asta am vazut la nuntile la care am fost ca fotograf si am putut sa urmaresc cu atentie fiecare detaliu.
  04 Mar 2010 la 23:22
 • Elena Vasile
  Elena Vasile : Noi le vom indica clar in ce loc sa se aseze. Ii vom intreba in prealabil daca prefera pe cineva cu care sa stea la masa si ii vom organiza. Mi s-a intamplat un lucru destul de neplacut la o nunta din cauza faptului ca nu a fost organizare la mese. Am ajuns la ora stabilita la restaurant, ne-am asezat la o masa oarecare, alaturi de cunoscuti de-ai nostri. La un moment dat, apare si fosta iubita a viitorului sot. Si, nemaifiind locuri libere la alte mese.... si nestiind pe ce lume se afla... s-a asezat cu noi la masa... :( Destul de aiurea. Vrem sa evitam aceste momente.
  05 Mar 2010 la 10:26
 • Cristina Iuga
  Cristina Iuga : Pai n´aveti decat :) sper sa reusiti sa ii multumiti pe toti desi e foarte complicat.
  05 Mar 2010 la 12:13
 • Madalina Radutu Mocanu
  Madalina Radutu Mocanu : Eu ii cunosc cam decat pe jumatate pe invitatii si suna foarte bine o organizare de genul asta(chiar nu ma gandisem la toate argumentele astea) dar daca nu ii cunosti bine,sau nu stii cum se comporta la nunti nu cred ca reusesti sa organizezi sala cum trebuie
  05 Mar 2010 la 12:15
 • Daniela Stefanik
  Daniela Stefanik : Noi am lasat acest aspect pe ultima clipa.. si cu 2 zile inainte, dupa vreo 2 ore de stres ca nu mai stiam cum sa-i mai asezam.. am hotarat sa renuntam la acest detaliu.. Toata lumea s-a pus unde a vrut, langa cine a cunoscut.. am avut mese de 4 pers, de 8 pers sau de 12.. La final am auzit numai lucruri bune despre acest detaliu. Si cu ocazia asta am mai economisit si niste bani, pentru ca nu am mai printat cartonasele cu numele invitatilor.. Oricum, sa pregatiti locuri in plus.. e bine sa fii pregatit. Noi am avut surprize pentru ca nu am primit confirmari cu toate insistentele si ne-am trezit cu oameni de care nu stiam nimic..
  08 Mar 2010 la 18:22
 • Carrie Carrie
  Carrie Carrie : O sa fac un plan al asezarii invitatilor tinand seama de cat de bine se cunosc, ca sa nu se creeze un talmes+balmes atunci......
  11 Mar 2010 la 20:52

Ultimele discutii