Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la discutii
Anuca Clara Ionescu Chioscuri culinare

Ce ziceti mireselor despre chioscurile culinare? Fiecare chiosc are un bucatar care iti poate pune pe farfurie ceea ce vrei, si in plus, iti poate oferi sfaturi legate de combinarea mancarurilor. In plus pot fi realizate si pe tematice: fructe de mare, mancare asiatica, mancare libaneza. Le-ati adopta la nunta?
  • Mihaela G
    Mihaela G : interesant... mi-ar placea. asa ii faci pe invitati sa se mai miste de la mese
    03 Nov 2009 la 14:05
  • Anais Marcu
    Anais Marcu : eu as vrea un chiosc cu mancare mexicana tortilla, quesadilla dar si un chiosc cu deserturi
    04 Nov 2009 la 12:07
  • Septimiu C
    Septimiu C : cred ca ridica semnificativ costul meniului
    04 Nov 2009 la 15:00
  • Daniela Stefanik
    Daniela Stefanik : Poate o persoana care sa serveasca felurile de mancare.. bucatar.. greu sa strangi 3-4-5 intr-un loc. Noi am vrut sa organizam un bufet suedez international.. colturi din diferite zone ale europei.. spania / italia / germania / ungaria / romania.. cu stegulete.. si am avut un ospatar care servea si oferea si sugestii..ce se potriveste cu ce. Bucataru a iesit doar la cateva feluri si a servit el.. Ideea e foarte faina, sper sa ai cu cine sa o realizezi.. ma refer si la locatie si la bucatar si la invitati.. Din pacate, in multe locuri oamenii nu sunt obisnuiti cu asa ceva si nu inteleg ce ai vrut tu sa faci cu bufetul suedez.. In Bucuresti ai sanse mari sa reusesti.. Mult succes tuturor care incearca si altfel de servire la petrecerea de dupa nunta..
    08 Mar 2010 la 19:07

Ultimele discutii