Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la Grupuri  |  Vezi toate grupurile lui "Ioana Veronica"

Evenimente neprevazute la nunta


Short Info
Info
Dragele mele, va invit pe toate cele care ati avut nunta (si nu numai) sa ne impartasiti evenimentele neprevazute care au aparut in organizarea nuntii, precum si cele care au aparut in ziua nuntii, si cum ati trecut peste ele. Sunt convinsa ca experientele impartasite de voi vor fi utile pentru multe dintre noi :).
Website
Tip
Acest grup este deschis.

Subiecte de Discutie [7]

  Roxana Chireac : criza economica...

  toti imi spun k datorita crizei cu siguranta nu-mi vor veni multi invitati la nunta....mai precis cik dak vor veni jumatate din ei e mult....cedeti k intradevar se simte criza asta si la o nunta??vorbind d nr invitatilor planuiti si nr real kre vin...:((
  26 Mar 2010 la 03:25
  Mihaela G : ce mancam in ziua nuntii?

  cu atatea lucruri de facut in ziua nuntii, cred ca lasi mancarea undeva pe un ultim loc. intreb fostele mirese cum s-au descurcat in ziua nuntii la acest aspect. ati putut sa mancati? ati luat in mic dejun sanatos? ati sarit peste pranz si ati mancat doar la receptie
  22 Ian 2010 la 16:44
  Irina Pop : Cosmaruri inainte de nunta

  Eu inainte de un eveniment mai important am cosmaruri. daca e sa plec intr-o vacanta visez ca pierd trenul, daca e sa merg la un botez o nunta, visez ca nu mai ajung. Mireselor care v-ati casatorit sau cele care urmeaza sa faceti pasul, vi s-a intamplat si voua acest lucru?
  15 Dec 2009 la 16:00
  Mihaela G : Cea mai mare frica

  Care este cea mai mare frica pentru ziua nuntii?
  04 Nov 2009 la 13:34
  Ramona V : Trucuri pentru nunta

  Pentru situatii de urgenta ar trebui sa na pregatim "un kit" de salvare care sa contina ac cu ata, batista, pastile pentru dureri de cap, ciorapi de schimb, plasturi medicinal ( Doamne fereste! dar am fost la o nunta unde mireasa a avut nevoie si de asa ceva dupa ce crinolina si-a facut de cap intrandu-i in picior), absorbant ca de la emotii nu se stie niciodata, o camasa pentru mire etc. Iar acest " pachetel" sa il increditam unei persoane de incredere, care eventual sta pana la sfarsit, o matusica sau o prietena buna! Voi ce ziceti?
  28 Oct 2009 la 13:10
  Amelie Amelie : Mirele sa faca ochi dulci fostei - asta da eveniment neprevazut

  Am fost la nunta unui coleg de facultate si a fost foarte ciudat. Mirele, mireasa si fosta iubita a mirelui au fost prinsi intr-una devarat triunghi amoros ca sa zic asa... Foarte nasol pentru mireasa. Voi ce credeti? Nu-i asta un eveniment aiurea?
  20 Oct 2009 la 13:13
  Anuca Clara Ionescu : Sa-ti apara un cos

  Mie cel mai mare dezastru mi se pare acela de a-ti aparea un cos urat in ziua nuntii. trebuie foarte bine camuflat. Voua vi s-a intamplat sa va apara vreun cos in ziua vreunui eveniment important. Ce ati facut sa va treaca sau sa-l camuflati?
  19 Oct 2009 la 13:51

Ultimele discutii

Ultimele impresii