Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la discutii
Lydia S Muzica in timpul servirii meselor

Am fost la o nunta in timpul careia se oprea muzica sau mergea in surdina in timpul mesei, drept pentru care toata lumea era obligata sa manance, iar distractia era pusa deoparte. Mie de exemplu nu mi-a placut mancarea, si as fi vrut macar sa ma distrez, dar din cauza asta mi-a cam pierit cheful. Voi ce parere aveti, muzica la maxim toata noaptea sau pauze in timpul meselor?
 • Cristina Iuga
  Cristina Iuga : Muzica nu se poate opri pana nu e gata nunta. In timp ce este servita mancarea se poate pune o muzica mai linistita, daca vreti dati un pic volumul mai incet, dar nu oprita de tot. De obicei cand este servita mancarea lumea se aseaza, isi mai odihnesc picioarele, dar poate unii mananca mai repede, sau mai putin, sau deloc si vor sa danseze. Eu am fost la o nunta in Spania si aici e altfel. Ajungi la restaurant, se serveste mancarea si dupa ce au terminat toti de mancat (cca. 1 ora, 1 ora jumate) se pune muzica. Lumea danseaza inca o ora si e gata nunta :) Mie personal nu imi place asa.
  23 Feb 2010 la 17:09
 • Daniela Stefanik
  Daniela Stefanik : Si mie mi se pare aiurea sa opresti muzica.. Mai ales ca e unul dintre lucrurile care fac o nunta sa iasa asa cum trebuie.. Si in Germania am fost la o nunta la care s-a servit mancarea, a urmat un program artistic cu mirele si mireasa si apoi petrecerea. N-a fost chiar asa deranjant, pentru ca fost totul cursiv si diferit de o nunta clasica de-a noastra..
  24 Feb 2010 la 21:29
 • Mihai-daniel Draganescu
  Mihai-daniel Draganescu : Da, este un aspect destul de delicat! La evenimentele in care se prefera formatii exista probleme din punctul asta de vedere: caci solistii de obicei dau mai tare EXACT in timpul mesei, cand invitatii sunt la masa si pot face "slalom" printre invitati si poate-poate iese vreun banut...La noi, la DJ, e altfel: un DJ profesionist nici nu opreste, nici nu mentine muzica la un nivel ridicat...Se da volumul mai mic si se pune de obicei muzica mai linistita (bine, nu gen Buddha Bar, ca adorm invitatii...)! Acum, la ce fel de muzica se pune, de discuta de obicei cu mirii inainte, si se stabileste de comun acord ce si cum... Bafta si Casa de Piatra! Cu stima, DJ Miki
  12 Mar 2010 la 10:49
 • Florentina Iuliana Paraschiv
  Florentina Iuliana Paraschiv : fetelor eu zic ca azveti dreptate....cred ca ar trebui sa fie pana cand se termina nunta.....nu sa fie nici din aia asurzitoare...dar cel putin sa te tina antrenat....merge sa o lasi sa se auda
  01 Dec 2010 la 21:52

Ultimele discutii