Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la discutii
Laura Onea Aranjamente cu garoafe

am vazut pe site-uri din afara ca se foloseste destul de des garoafa. numai la noi este hulita si folosita la inormantari. as vrea sa se treaca peste aceasta prejudecata. mai ales ca este si ieftina. voi ati folosi garoafa pentru aranjamentele florale de la nunta?
 • Madalina Radutu Mocanu
  Madalina Radutu Mocanu : am vazut si eu buchete superbe cu garoafe,din pacate a ramas asocierea proasta cu innmormantariile si "garoafa singura floare gasita in perioada cominista" dar sper sa reinvie
  07 Iul 2010 la 22:23
 • Diana Oakes
  Diana Oakes : Da, eu as folosi. ce-mi pasa ce zic toti? E ieftina si se pot face aranjamente superbe de toate felurile cu garoafe. Cred ca la noii e hulita pentru ca pe vremuri (uite ca-mi arat varsta, hahaha) toate buchetele de mireasa si nasa erau stas, garoafe albe pt mireasa si rosii pentru nasa. in timp, dupa revolutie, cand au inceput si romanii sa vada moda de afara, au inceput sa renunte la traditionalisme si sa imprumute de la alti idei mai exotice.. Eu voi avea trandafiri albi, conuri de brad si ramuri de brad in bughet (nunta iarna) dar florist-ul meu va folosi si garoafe albe la aranjamentele pentru masa pe unde e nevoie de mai multe flori, pentru ca cu garoafe iese mai ieftin, ca n-am bani de cheltuit pe orhidee si alte minuni. Doua alte flori foarte populare la nunti aici, in Anglia, atat pentru buchete cat si aranjamente pt masa etc sunt bujorul ("Peony" in engleza - mai ales cei albi, roz, piersica) si...incredibil dar adevarat, hortensia!!! Vezi albumul meu cu idei de buchete..
  11 Iul 2010 la 17:33
 • Anamaria Demian
  Anamaria Demian : Si mie imi place garoafa si intr-adevar, daca te gandesti, este si ieftina si bogata si "umple" frumos un aranjament. Sa stii ca am observat o reintoarcere la garoafe, am vazut de multe ori pe unii care cumparau cosulete de garoafe pentru a le face cadou la aniversari...Mie mi se pare o floare frumoasa si care poate sa dea bine daca este folosita intr-un aranjament mai bogat. Nu conteaza ca aici s-a folosit in perioada comunista, timpurile alea au trecut. :)
  12 Iul 2010 la 15:30

Ultimele discutii