Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la discutii
Anuca Clara Ionescu masa mirilor

e obligatoriu ca la masa mirilor sa stea si nasii? voi cum veti pozitiona aceasta masa fata de ring si fata de ceilalti invitati?
 • Mihaela G
  Mihaela G : la toate nuntile la care am fost mirii stateau cu nasii la masa. masa acestora este pozitionata in fata ringului de dans
  15 Ian 2010 la 10:34
 • Cristina Iuga
  Cristina Iuga : Nu este obligatoriu , nimik nu este obligatoriu. Nunta este o zi deosebita din viata oricui si este odata in viata (asa e frumos, dar nu obligatoriu) Si orice detaliu vrei sa pui, orice lucru vrei sa faci il poti face si nu te lua dupa sfaturile de genu: "nu e normal" sau "la toate nuntile la care am fost ... " etc . Un lucru care nu s´a mai facut sau nu s´a mai vazut nu inseamna ca e anormal. Ca oricum lumea va comenta nunta si nu ii poti impaca pe toti. Daca tu vrei k la masa ta sa fie doar parintii sau d´soarele si cavalerii de onoare de ex nimeni nu te poate obliga sa pui nasii pe baza argumentului ca "asa se face" . Ma lasati .. ? Trebuie ca mirii sa se simta bine in acea zi si bineinteles si invitatii , dar , daca invitatii se bucura intr´adevar de unirea celor 2 atunci nu ar avea nimik de comentat pt k fiecare traieste cum vrea si face ce vrea.
  11 Mar 2010 la 23:22
 • Andreea Maria Macarie
  Andreea Maria Macarie : nici mie nu mi se pare normal sa te iei dupa "asa se face" sau "asa am auzit" "asa am vazut". Cum consideri tu ca te simti mai bine si cu cine consideri ca te simti in largul tau la masa, pe ala il pui. Sau chiar pe nimeni. De ce sa te complici? Noi la cununia civila trebuia sa avem masa de prezidiu de 6 persoane (noi si parintii) si in ziua respectiva ne-am mai trezit cu cativa invitati si am rearanjat mesele, iar masa noastra a ajuns de 4. A trebuit sa luam o decizie destul de importanta pe care din parinti sa ii asezam cu noi. Si stii pe cine am pus?? am pus martorii. Pentru ca ne simteam mai bine cu ei. Asa ca nu conteaza cum se face, conteaza cum vrei TU sa se faca ;)
  12 Mar 2010 la 14:41
 • Diana Oakes
  Diana Oakes : Aici in Anglia se numeste "top table" si este o regula destul de rigida referitoare la cine sta la masa mirilor. De obicei mirele si mireasa, in dreapta mirelui mama miresei, apoi tatal mirelui, apoi domnisoara de onoare sefa. In stanga miresei sta tatal miresei, apoi mama mirelui, apoi Cavalerul de onoare.
  01 Mai 2010 la 21:37
 • Anamaria Demian
  Anamaria Demian : Saracu nasu cheltuieste, ca deh, l-ai chemat de nas, el simbolizeaza mai mult decat proprii parinti, sunt parintii spirituali, cei care de acum inainte ar trebui sa aiba grija sa va mearga bine casnicia si sa va dea sfaturi bune. Cred ca a-i aseza la masa cu cei mai importanti oameni de la acest eveniment, adica voi, este un semn de a le aprecia efortul si de a le arata cinstea pe care le-o purtati. La mine la nunta o sa asez in mijloc, la margine, masa noastra, iar in partile din lateral invitatii, iar chiar in fata o sa fie ringul de dans. :)
  12 Iul 2010 la 15:38

Ultimele discutii