Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la Grupuri  |  Vezi toate grupurile lui "Mihaela G"

Cununia religioasa


Short Info
Afla tot ce vrei sa stii despre cununia religioasa.
Info
Afla tot ce vrei sa stii despre cununia religioasa. Costuri cununiei religioase, decorarea bisericii, etc
Website
Tip
Acest grup este deschis.
 • Anais Marcu
  Anais Marcu
  Corul mi se pare ca face cununia religioasa sa fie plina de emotii
  07 Oct 2009 la 13:51

Subiecte de Discutie [19]

  Mihaela G : Cat de seriosi sa fim la cununia religioasa?

  Ceremonia religioasa este solemna, cu povete bisericesti si un moment serios de la nunta. Dar cat de seriosi sa fim la cununia civila? Eu cred ca ar trebui sa fim mai relaxati, mai cu zambetul pe buze. Voi ce ziceti?
  23 Aug 2012 la 14:16
  Anuca Clara Ionescu : La ce v-ati gandit in timpul cununiei religioase?

  Cununia religioasa este de regula lunga, presarata cu tot felul de traditii si te face sa te gandesti la tot felul de lucruri? Eu nu sunt foarte atenta la ce spune preotul si incept sa ma gandesc la diverse lucruri, cum ar fi cand vor face cei doi primul copil, cand vor incepe neintelegerile, cum vor trece peste ele...
  Voi la ce va ganditi in timpul cununiei religioase?
  11 Apr 2011 la 15:23
  Anuca Clara Ionescu : in picioare sau pe scaun in biserica?

  am fost la o nunta crestin ortodoxa unde toti invitatii s-au asezat pe scaunele puse de o parte si de alta a mirilor. mi s-a parut cam ciudat ca toti sa stea la mese asezati si cumva lipsa de respect. voi ce parere aveti?
  03 Nov 2010 la 14:21
  Laura Onea : Preoti chercheliti

  am fost la o nunta la biserica sfintii constantin si elena din bucuresti iar unul dintre preoti era cherchelit de-a binelea. m-as infuria tare mult sa fie unul in asa stare si la nunta mea. voi ce ati face?
  24 Aug 2010 la 16:04
  Madalina Stoica : Aranjamentele din biserica

  Ce parere aveti de scaune in biserica? Imbracate, de o parte si de alta in biserica, sa nu se mai legene lumea de pe un picior pe altul si poate o sa le capteze si preotul atentia astfel:) Si as vrea sa stiu daca religia ortodxa si preotii(mai ales) ne permit sa intram noi si nasii dupa invitati in biserica. Mi'ar place sa iu admirata, eventual sa am si 2 fetite care sa arunce cu petale de flori, nu sa intru eu si dupa mine potopul:P
  26 Mar 2010 la 23:54
  Ioana Ferezan : 2 nunti?

  anul acesta am nunta in septembrie si o fac la medias. sotul este de la piatra-neamt si acum in familie se dezbate problema ca ar trebui sa facem si o alta nunta sau mai bine zis o petrecere la el in oras pentru ca se tem ca nu or sa vina invitatii asa mare distanta pentru nunta. eu am zis ca inchiriez un microbuz dus-intors ca pe ei nu ii costa nimic dar dejeaba.daca ar fi sa fac si a 2- nunta ar trebui sa rezerv un local, cu mancare, muzica deci tot tacamul,nu?cum sa fac ca sa impac si capra si varza. pentru ca o alta nunta este o cheltuiala in plus si pe urma nu dispun de timp destul

  15 Feb 2010 la 23:33
  Irina Pop : Alternative la piscoturi

  Daca ar fi sa puteti alege o alternativa la piscoturile pe care vi le da preotul la nunta sa le degustati cu ce le-ati inlocui? eu le-as inlocui cu niste sticsuri cu ciocolata
  11 Dec 2009 la 16:18
  Anais Marcu : Nunta in post

  Se poate face totusi nunta in post? la cununia religioasa ma refer caci cununia civila stiu ca poate fi facuta oricand e program de lucru la primarie.
  04 Dec 2009 la 15:11
  Anuca Clara Ionescu : Juramintele de nunta

  Imi place ideea juramintelor de nunta de la catolici. stiu ca multe religii le adopta, evreii, musulmanii, protestantii. voi ce parere aveti despre ele? daca v-ar ingadui religia, le-ati adopta?
  20 Nov 2009 la 14:25
  Anuca Clara Ionescu : Slujba de logodna?

  Este obligatorie slujba de logodna? voi cand ati facut-o? atunci cand v-ati logodit sau chiar inainte de cununia religioasa?
  18 Nov 2009 la 15:07
  Anuca Clara Ionescu : Cununie si botez in aceeasi zi?

  Am vazut ca zoli se la sistem s-a cununat religios si si-a crestinat si fetita. cum sunt posibile ambele ceremonii intr-una singura?
  17 Nov 2009 la 17:30
  Ramona V : Cand nu se fac nunti?

  Am citit ca nu se fac nunti in toate posturile si zilele de post de peste an, in preziua si ziua celor 12 praznice mari imparatesti, in saptamana branzei (?), in saptamana luminata, de la Nasterea Domnului pana la Botezul Domnului ( adica de la 25 decembrie si pana la 6 ianuarie). Asta dupa calendarul ortodox. Cand nu se mai fac nunti?
  16 Nov 2009 la 10:28
  Irina Pop : Calcatul mirelui pe picior

  Ce stiti fetelor de traditia care spune ca trebuie sa-l calci pe mire la intrarea in biserica sau la hora inconjurarii altarului? ce simbolizeaza? o veti face?
  12 Nov 2009 la 13:29
  Anais Marcu : Sarutul mirilor la biserica

  cat de cuminte trebuie sa fie sarutul mirilor de la cununia religioasa?
  06 Nov 2009 la 14:06
  Laura Onea : Convertirea la catolicism

  Ce stiti despre convertirea la catolicism? Cum vi se pare schimbarea religiei pe baza casatoriei?
  28 Oct 2009 la 16:38
  Anuca Clara Ionescu : Cor la cununia religioasa

  Ce stiti despre corul de la cununia religioasa? Toate bisericile au cor? Care este pretul corului? Poti cere coristilor sa cante un anume cantec?
  22 Oct 2009 la 14:30
  Anuca Clara Ionescu : Cununia imi va strica coafura

  Imi este teama de momentul cand preotul imi va pune cununia pe cap sa nu cumva sa-mi strice coafura. Voi ati avut probleme din cauza coroanelor de la biserica?
  21 Oct 2009 la 13:52
  Irina Pop : eliberare de fluturi

  La nunta mea dupa cununia religioasa as vrea sa eliberez fluturasi. stiu ca sunt cam 2,5 euro bucata. ce ziceti de aceasta idee?
  15 Oct 2009 la 14:34
  Anais Marcu : Rolul covorasului

  Am vazut ca la cununia religioasa mirii stau pe un covoras. Care este rolul lui? Este adus de miri? Care este semnificatie covorasului?
  07 Oct 2009 la 13:50

Fotografii [1]

Ultimele discutii

Ultimele impresii