Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la discutii
 Cum putem lupta cu cearcanele?

Apar in regiunile subtiri din jurul ochilor fie din cauza pigmentatiei excesive, fie datorita toxinelor din sange si lipsei de oxigenare a sangelui in acele zone, fie datorii oboselii si lipsei orelor necesare de somn.
 • : Singurul remediu pentru aceasta problema pare sa fie eliminarea toxinelor din organism sau machiajul care poate ascunde nuanta intunecata a pielii de sub ochi pentru ca aceasta zona sa semene cat mai mult posibil la culoare cu restul fetei. Se mai recomanda exercitii si plimbari in aer liber, la munte unde aerul este foarte sanatos – exercitiul de respiratie adanca de cateva ori a aerului proaspat de munte, reprezinta un alt remediu.
  26 Ian 2010 la 12:45
 • : 1. Aplicati doua pliculete de ceai care au fost inmuiate in apa rece ca o compresa pe ochi, peste pleoapele inchise, timp de 15 minute, stand intinsa pe spate; 2. Puneti cartofi rasi pe doua bucati de tifon si folositi-le ca o compresa deasupra pleoapelor inchise timp de 15 minute; 3. Inveliti un cub de gheata intr-o batista de bumbac moale si tineti-o deasupra zonelor cu cearcane timp de cateva minute. 4.O pozitie a corpului se dovedeste de asemenea un tratament eficient contra cearcanelor. Asezati-va intinsa si ridicati picioarele pe perete sau pe un scaun astfel incat sa se formeze un unghi de 45 grade fata de corp. Aceasta pozitie ajuta la circulatia sangelui in corp, astfel incat sangele din regiunile inferioare ale corpului reimprospateaza sangele din partea superioara si implicit de pe fata.
  26 Ian 2010 la 12:46
 • : Cearcanele trebuie machiate cu produse speciale destinate acestora si nu cu un baton corector pentru cosuri.Se aplica mai intai fondul de ten ca baza de machiaj, iar apoi se aplica un anti-cearcan cu o nuanta galbena, putin mai deschisa decat fondul de ten – culoare recomandata in principal cercanelor cu nuanta de violet. Intotdeauna este bine sa aplicati pe fata fondul de ten sau anti-cearcanul incalzite mai intai pe dosul palmei.
  26 Ian 2010 la 12:48
 • Anais Marcu
  Anais Marcu : buna aristita, ce ai recomanda ca baton corector de cearcane unul clasic, unul gen stilou cu aplicator in forma de pensula sau unul asemanator cu pensula de gloss?
  26 Ian 2010 la 13:07
 • : Recomand cu incredere urmatoarele batoane si creme anticearcan: 1.Crema corectoare BIO Logona 2.Baton Corector Purificator - GerovitalPlant. 3.Baton anticearcan LUMENE Touch of Radiance. Le-am utilizat pe toate trei si sunt foarte multumita. Daca produsul este de buna calitate si ti se potriveste, nu conteaza atat de mult aplicatorul.
  26 Ian 2010 la 13:21
 • Veronica Nedelcu
  Veronica Nedelcu : Ceaiul de albastrele face minuni in cazul cearcanelor. se aplica compresii caldute si se tin 10 minute. rezultatele se vad a doua zi.
  27 Ian 2010 la 12:58

Ultimele discutii