Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la discutii
Irina Pop Logodna din adolescenta

Cand eram prin liceu am fost ceruta in casatorie de iubitul meu de atunci care mi-a oferit si un inelus. mi s-a parut tare simpatica ideea logodirii desi stiam ca e doar o treaba de copii. voi ati fost logodite in adolescenta?
  • Laura Onea
    Laura Onea : si la mine in liceu aveam multe fete care primeau inele de la iubitii lor, dar acestea au fost strict simboluri de iubire adolescentina, niciuna nu s-a maritat cu iubitul lor de atunci
    23 Nov 2009 la 15:24
  • Cristina P.
    Cristina P. : mie personal mi separe absurd ca in clasa a 9a sau a 10 11 sa fii logodita. consider logodna ceva sfant, cel mai important lucru inainte de casatorie. vreau sa fie facut la timpul potrivit si la o varsta rezonabila. mi se pare aiurea ca sa te joci cu lucrurile astea, ca si cum ai face cadou o cutie de bomboane. este o promisiune, pe care o faci cand esti sigur, nu cand esti copil. si mi se mai pare absurd pt ca sunt "copii" din astia care daca prind o fata, stau 1 luna 2 3 5 6, se "logodeste" (Deoarece nu poate fi numita logodna la 16 17 18 ani)cu fata respectiva, se despart, cu urmatoarea face la fel si ajunge la batranete sa`si dea seama ca s`a logodit cu n`spe mii de fete. logodna mi se pare ceva serios si imi place sa se intample cu putin timp inainte de casatorie. urasc ideea " ne logodim acum, dar nunta o facem muuuult mai incolo, peste 3 4 ani). mie personal, daca ma cerea sa ic, dupa un an de relatie adica, acum 4 ani, spuneam din start nu... mi se pare mai bine si mai corect sa ma ceara cu 1 an, 2 max inainte de nunta. mai am cunostinte care sunt logodite de 3,4 ani. poate isi eu defecta ca iau "logodna" prea in serios.
    13 Ian 2010 la 18:58

Ultimele discutii