Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la Grupuri  |  Vezi toate grupurile lui "Andreea Maria Macarie"

Muzica Nunta


Categorie
Short Info
Discutii despre deschiderea nuntii, muzica de la nunta etc.
Info
Ce melodii cunoasteti pentru dansul/valsul mirilor? Ma gandeam sa ne adunam cat mai multe cu cat mai multe idei pentru nu cred ca sunt singura care s-a gandit mult pana a ales sau se va gandi mult.

Eu am asa:
-Once upon a time in december
- I finally found someone Bryan Adams and Barbara Striesand

Voi?
Tip
Acest grup este deschis.

Subiecte de Discutie [3]

  Mihaela G : Cursuri de dans - de cate ai nevoie

  Am niste prieteni care se casatoresc la anul si vor sa se apuce de cursuri de dans. Cam cate sedinte de dans ai nevoie pentru a invata cateva dansuri?
  26 Ian 2012 la 12:08
  Mihaela G : Multumite de formatia de lautari?

  Majoritatea nuntilor au cate o formatie de lautari care sa asigura fundalul sonor. Am deschis acest subiect pentru ca fostele mirese dar si invitatii de la nunta sa spuna daca au fost multumiti de formatia de lautari rezervata. Eu la toate nuntile la care am fost, dezamagirea a fost mare, in ceea ce priveste formatia de lautari, asadar nu am nicio recomandare :)
  23 Mai 2011 la 11:46
  Anuca Clara Ionescu : Ce va enerveaza la muzica de la nunta?

  Ce ma enerveaza cel mai mult atunci cand vine vorba de muzica de la nunti si botezuri este sa ascult o melodie de mai mult de doua ori. Mi s-a intamplat sa merg la o nunta sa ascult "minunata" melodie pusca si cureaua lata de vreo 3 ori, varianta de 7 minute fiecare. Ingrozitor, o fi asa de greu sa nu pui aceeasi melodie de doua ori? pe voi ce va enerveaza la capitoul muzica de la nunta?
  01 Mar 2011 la 12:40

Ultimele discutii

Ultimele impresii