Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la Grupuri  |  Vezi toate grupurile lui "Andreea Maria Macarie"

Miresici de septembie 2010


Categorie
Short Info
Ce idei aveti pentru o nunta de toamna
Info
Dragi miresici de septembie, in ce stadiu sunteti cu nunta? Eu am pe 11 septembrie si inafara de restaurant nu am facut nimic :D O sa ma apuca cat de curand (dupa sesiune) de invitatii/marturii/carduri de masa pentru ca le fac manual.
Voi?

Si ce idei aveti pentru a pune accentul pe faptul ca totusi, nunta este intr-o luna (calendaristic vorbind) de toamna????
Website
Tip
Acest grup este deschis.
 • Denisa Zeinedin
  Denisa Zeinedin
  buna miresici.eu am nunta pe 25 septembrie anul acesta.am arvunit restaurantul si formatia.deja mi-am luat marturiile si concardele.le iau din timp k apoi o sa se aglomereze...abia astept sa-mi comand rochia de mireasa care e cea mai importanta:)
  20 Mar 2010 la 17:20
 • Madalina Radutu Mocanu
  Madalina Radutu Mocanu
  foarte frumos restaurantul tau,al meu nu prea e renovat arata cam invechit asa ca o sa aloc o suma cam mare pt aranjamente
  08 Feb 2010 la 14:58
 • Andreea Maria Macarie
  Andreea Maria Macarie
  foarte dragut restaurantul tau aristita. Imi plac la nebunie scarile, de mica imi doresc scari la restaurant, pe care sa cobor si cu trena in urma mea. dar din pacate nu am parte de scari decat la biserica :))
  06 Feb 2010 la 19:58

 • Am pus cateva pozici cu restaurantul la care voi avea nunta: http://comunitate.planificarenunta.ro/fotografii.html?id_album=355&uid=4207
  26 Ian 2010 la 08:43

 • Eu voi avea nunta pe 2 octombrie anul acesta si sper din suflet sa fie o zi frumoasa. Nu stiu cat voi tine cont de faptul ca va fi in plina toamna; ma voi baza in primul rand pe culorile restaurantului (pereti de culoare ivory, draperii bordeaux si mocheta asemenea).
  26 Ian 2010 la 08:36

Subiecte de Discutie [2]

  Alina Popescu : Am gasit locatia perfecta pt. nunta noastra

  Dragelor, Nu va pot spune cat sunt de fericita!!
  Am gasit locatia perfecta! Nu credeam ca o sa mai gasesc acum ceva pt. luna septembrie.
  Se numeste Salonul Panoramic de la Hotelul Tiny Club Boutique. Este in centrul Bucurestiului.
  Este la ultimul etaj al hotelului si m-a incantat tare mult faptul ca salonul are niste pereti din geam si se vede superb.
  19 Feb 2010 la 12:15
  Madalina Radutu Mocanu : cam pe aici cu pregatirile....

  eu am nunta tot pe 11 septembrie,si sunt cu un pas mai in fata cu pregatirile,inafara de restaurant am mai inchiriat o formatie(mai mult pt muzica populara,ca asa au vrut parintii!) si avem un prieten care ne organizeaza muzica din pauza formatiilor. un alt lucru pe care l-am mai facut a fost sa luam bautura de acum,prin niste prieteni care ne-au adus dintr-un duty free bauturile mai scumpe ssi un altul care lucreaza la o crama,am obtinut o oferta buna la vin. Avem verighetele,si butoni lui si cam atat.
  25 Ian 2010 la 22:36

Fotografii [6]

Ultimele discutii

Ultimele impresii