Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la Grupuri  |  Vezi toate grupurile lui "Mihaela G"

Saloane de infrumusetare


Categorie
Short Info
Plusuri si minusuri ale saloanelor de infrumusetare in care mergem
Info
Sa vorbim despre saloane de coafura, manichiura, pedichiura, make-up sau remodelare corporala.
Ce va placut si ce nu va placut la saloanele de infrumusetare unde ati fost?
Website
Tip
Acest grup este deschis.

Subiecte de Discutie [7]

  Laura Onea : Salonul de infrumusetare de pe Soseaua Colentina nr 1

  Am fost cu un voucher de vopsit, tuns, spalat, coafat la acest salon. 1. este neingrjit, 2. coafeza are mustata si e vopsita intr-un roz sters si are varfurile despicate. 3. a facut o treaba de mantuiala, foarte repede si m-a tras de par cat a putut. Nu recomand acest salon nimanui, nici intr-un caz viitoarelor mirese.
  22 Aug 2012 la 11:36
  Anais Marcu : Salonul In Style Bcuresti

  Am avut un voucher la vopsit, tuns, spalat la salonul din zona Vitan. Per total nu prea a fost o experienta placuta. Unul a fost ca m-a sunat o tipa sa vin mai devreme decat ora programata, am venit si am asteptat chiar juma de ora peste ora la care ar fi trebuit sa vin. Salonul e cam murdar, si desi fetele isi fac cumva treaba, eu una nu mai merg pe acolo.
  29 Iun 2012 la 10:29
  Carrie Carrie : Salon Dreamline

  Am fost la Dreamline, care este in spate la Intercontinental, cu un voucher primit cadou, ce includea masaj cu uleiuri esentiale si o masca faciala. Am impresia ca serviciile au fost mult mai multe: mi s-a facut si exfoliere corporala si masca corporala si masaj...tipa si-a dat interesul la maxim iar salonul este foarte dragut, atmosfera f. placuta, iar serviciile minunate. Recomand!
  28 Dec 2011 la 12:55
  Gianina C : Salonul Perfect Slim Body - nu prea recomand

  Mi-am luat un voucher de vopsit, tuns, masca, spalat, coafat la un salon de pe Matei Basarab
  13 Dec 2011 la 11:12
  Anais Marcu : Alexia Spa - asa si asa

  Tot cu voucher am fost si eu la Alexia Spa din zona Romana de pe Caragea Voda, frumoasa zona, salonul este intr-o cladire veche, e ok inautru, dar nu prea arata a salon in adevarul sens al cuvantului. Eu am avut spalat, tuns, coafat. La spalat am fost dusa intr-o baie super mica, unde mi-am inghesuit genunchii sa incap si atunci cand am pus capul pe scafa, parca stateam pe o bucata de ciment. Tipa a fost ok, dar locul horror.
  08 Dec 2011 la 14:56
  Laura Onea : Cum e la C&I Beauty Center

  Tot printr-un voucher de vopsit, tuns, etc am ajuns la C&I Beauty Center din Pantelimon. Locul nu e cine stie ce, nu prea au apa calda, caci au boiler si te spala cu apa recisoara sau calaie, dar tipa care m-a facut a fost super ok, mai ales ca era singura si a trebuit sa faca alte 2 tipe. Deci nu arata cine stie ce salonul, dar sunt ok coafezele de acolo, cel putin una.
  31 Aug 2011 la 11:36
  Mihaela G : De ce nu mi-a placut la Russian Beauty Salon Lyly Style

  De cand cu site-urile unde se gasesc tot felul de promotii am inceput sa merg din salon in salon. Ultimul la care am fost si am zis ca nu mai merg ever a fost la Russian Beauty Salon Lyly Style. Trecem peste faptul ca hairstylista ca era cu tzatzele pe afara (decolteu mai mult decat generos) m-a tras de par intr-un hal fara de hal cand m-a vopsit si, desi i-am spus ca ma doare la fel ca facut si cand m-a uscat. In plus, nu mi-a nimerit culoarea,
  30 Aug 2011 la 10:14

Ultimele discutii

Ultimele impresii