Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la Grupuri  |  Vezi toate grupurile lui "Carrie Carrie"

Probleme cu logodnicul


Categorie
Short Info
Info
Nu stiu ce sa mai fac. E posibil sa fie din cauza stresului, dar acum am dubii in privinta iubitului meu, adica a aceluia cu care ar trebui sa ma casatoresc. Nu ma mai atrage si parca nici nu il mai iubesc. Pare stupid pentru unele dintre voi, dar asta e ceea ce simt acum si nu stiu ce sa mai fac.
Website
Tip
Acest grup este deschis.

Subiecte de Discutie [3]

  Irina Pop : Te voi insela toata viata

  am o prietena care e cu un tip de foarte multi ani, dar inca din primul an de relatie, ea l-a inselat. Acum urmeaza sa se casatoreasca, dar mie mi se pare o mare minciuna ce face ea. Zice ca il iubeste si ca vrea un copil cu el, dar in acelasi timp are in fiecare an cate un alt iubit. Voua cum vi se pare situatia? Sunt eu prea demodata sa cred ca macar in primii ani de relatie sau macar in primii ani de casatorie sa incerci sa fii fidela?
  de ce mai stai cu omul respectiv daca tu continui sa te indragosteti sau sa-ti cauti sa-ti satisfaci nevoile in alta parte?
  19 Apr 2011 la 10:13
  Anuca Clara Ionescu : consiliere inainte de nunta

  ati apela la consiliere premaritala?
  15 Apr 2010 la 16:29
  Carrie Carrie : Probleme inainte de nunta

  Nu stiu ce sa mai fac. E posibil sa fie din cauza stresului, dar acum am dubii in privinta iubitului meu, adica a aceluia cu care ar trebui sa ma casatoresc. Nu ma mai atrage si parca nici nu il mai iubesc. Pare stupid pentru unele dintre voi, dar asta e ceea ce simt acum si nu stiu ce sa mai fac. Voi ati trecut prin asa ceva inainte de nunta?
  12 Apr 2010 la 16:50

Ultimele discutii

Ultimele impresii