Comunitate |    
Evenimente |    
Impresii |    
Fotografii |    
Grupuri |    
Inapoi la discutii
Gianina C Probleme cu nasa

Numai ce am aflat ca pt cununia civila nasa si-a luat rochie alba. nu-mi place deloc acest lucru, nu stiu cum sa-i spun ca ma deranjeaza. aaaaa. ce sa fac?
 • Elena Vasile
  Elena Vasile : Si mie mie se pare destul de aiurea ca si-a luat rochie alba... Adica, cred ca m-ar deranja rau de tot!! Sper sa nu imi faca si mie vreo surpriza din asta!! Nu stiu cum as reactiona, probabil ca i-as spune ca rochia este intr-adevar frumoasa, dar nu mi se pare o culoare potrivita pentru o rochie de nasa; mireasa este cea care reprezinta tineretea, purul la o nunta, iar nasa reprezinta maturitatea, asadar ar fi trebuit sa opteze mai degraba pentru culori care sa sublinieze aceasta calitate... :-S Tu te-ai gandit la vreo abordare?
  02 Mar 2010 la 17:26
 • Anais Marcu
  Anais Marcu : mie nu-mi vine sa cred ca nasa a facut asa ceva. adica ea ar trebui sa fie mai coapta si sa stie ca o mireasa este sensibila la aceste lucruri. foarte ciudat. cred ca ar trebui sa-i zici frumos dar destul de clar ce te deranjeaza
  02 Mar 2010 la 17:29
 • Madalina Radutu Mocanu
  Madalina Radutu Mocanu : ce urat!!!! Eu credeam ca e o chestie cunoscuta de toata lumea ca decat mireasa sau copii sub 10 ani se imbraca in alb,poate are nostalgia nuntii ei
  02 Mar 2010 la 23:27
 • Cristina Iuga
  Cristina Iuga : Foarte urat din partea ei!! Doamne cred k n´as suporta sa´mi faca asa ceva nasa. Am mai auzit la multe mirese k nasa se imbraca in culoarea alb, la o prietena la nunta chiar a avut o rochie de mireasa (pe culoarea crem) dar cu crinolina, cu inflorituri, se vedea clar k e de mireasa. Asta e nesimtire curata. Tu trebuie sa vorbesti cu ea sa´i spui clar ca nu poate veni imbracata asa , ea a fost mireasa!! Daca va intelegeti bine ar trebui sa te inteleaga si sa renunte , daca sunteti ca in situatia mea ca nu va cunoasteti prea mult si o ai ca nasa doar pt k nu e altcineva atunci s´ar putea sa iasa cu scandal :( Oricum tu trebuie sa´i spui ca te deranjeaza si sa ajungeti la un compromis.
  03 Mar 2010 la 11:10
 • Catalin Munteanu
  Catalin Munteanu : Nu cred ca mai are rost sa intreb daca costumul nasului se aseamana cu cel al sotului tau. EU i-as spune nasei ca rochia alba nu o prinde deloc, ii face tenul prea deschis si pare mai in varsta decat este. Crezi ca va avea un efect asupra deciziei ei? EU in viata de zi cu zi sunt fotograf si va ASIGUR ca doua rochii albe nu ies deloc bine intr-o fotografie :)
  04 Mar 2010 la 00:43
 • Anuca Clara Ionescu
  Anuca Clara Ionescu : vad ca ai nunta vara, probabil ca a luat factorul caldura mai in serios decat faptul ca tu esti mireasa. urat. vorbeste cu ea si incearca s-o faci sa renunte
  04 Mar 2010 la 11:24
 • Daniela Stefanik
  Daniela Stefanik : Nu stiu ce criterii ai avut tu cand ai ales acea pereche de nasi, dar ma gandesc ca sunt unii cat de cat apropiati de voi.. si n-ar trebui sa-ti fie jena sa-i spui.. Oricum, trebuie sa fii diplomata si sa-i spui cu grija ca te deranjeaza faza asta. Poti sa impui un cod mai putin strict la cununia civila, sa vina lumea cat mai relaxata (daca e in alta zi decat nunta).. sau poti aduce tu vorba sau altcineva (la dorinta ta) intr-o discutie cu mai multe persoane ca asta e un aspect care nu prea se face la o nunta.. Daca e atenta la dorinta ta, se prinde.. daca nu.. asta e.. trebuie sa-i zici pe fata.
  21 Apr 2010 la 13:19

Ultimele discutii